Installatietechniek

Gas- en Waterleidingen

Aanleg en onderhoud van installatiewerk is bij ons in goede handen. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste materialen en gereedschappen. Veelal maken wij gebruik van persfittingen. Deze geven met de speciaal daarvoor ontwikkelde elektrische perstang een perfecte en gegarandeerd waterdichte verbinding. Strak vakwerk dat gezien mag worden. Ook zijn wij vertrouwd met reparaties aan oude loden leidingen welke vaak nog aanwezig zijn in oude woningen. Dus 'old school' of 'high tech', u kunt het gerust aan ons toevertrouwen.

Aanleg badkamers

Complete badkamers van A tot Z zowel eenvoudig als luxe door ons uitgevoerd, incl. alle bijkomende werkzaamheden zoals tegel-, elektriciens-, timmerwerk, etc. Wij leveren alle sanitair van de gerenommeerde merken Villeroy en Boch, Sphinx, Grohe, Dornbracht, Keramag, etc.

Stankklachten

Rioolstank in de woning kan het woongenot ernstig aantasten en is bovendien ongezond. Het is zaak de oorzaak hiervan gericht en zonder onnodig hak- en breekwerk weg te nemen. Wij kunnen met behulp van onze rookgenerator, diverse camerasystemen en tracer de oorzaak van rioolstank opsporen. Het riool kan middels de rookgenerator vol met rook gezet worden en daar waar rook naar buiten treedt is een luchtlek in het riool gelocaliseerd. Camera`s kunnen scheuren, breuk en bijv. verzakkingen inzichtelijk maken. Na het invoeren van de zenderkop door het riool kan bovengronds het leidingverloop getraceerd worden met onze tracer. Doelgerichte inzet van deze middelen kunnen de overlast en kosten bij reparatie aanzienlijk beperken.


©2024
AmbaTech - Alle rechten zijn voorbehouden.